Kategorier
Bostad

Dags för ny ytterdörr?

En ytterdörr är gjord för att öppnas. Den avgränsar, den filtrerar ljud och den reglerar temperaturen. Den bör vara både säker och snygg. En säkerhetsdörr är för många det självklara valet.

I en värld där allting står rätt till vore en säkerhetsdörr inte lika viktig. En dörr ger i hemmet ett privatliv och dämpar störningar i form av ljud. Givetvis gör den också sitt för regleringen av temperaturen i bostaden.

Handlar saken om ett kontor eller en arbetsplats handlar det om delvis samma saker. Förutom detta kan det gälla att skydda stora värden. En arbetsplats har ofta större mängder värdefull utrustning som behöver skyddas. Det handlar både om teknik som datorer och liknande, men det handlar också om information.

De flesta har information om företaget som man ogärna ser sprids utan kontroll. Det enda raka är då att se till att använda säkerhetsdörrar.

Säkerhetsdörrar för olika situationer

En säkerhetsdörr till en privatpersons hem ser inte nödvändigtvis ut som en säkerhetsdörr till ett företags huvudkontor. Säkerhetsdörrar idag avslöjar sig sällan genom att se ut som om de skulle gömma ett bankvalv bakom. En modern säkerhetsdörr gömmer istället sina kvalitéer under ytan.

Det finns en mängd olika klassningar för säkerhetsdörrar. Till en del handlar det om vad du själv har tänkt dig. Ska dörren kunna stå emot brand en viss tid? Ska den vara extra förankrad i ram och vägg? Ska låset vara av traditionell art eller vara ett nyare smart lås?

Ta kontakt med en kunnig firma och diskutera igenom behoven och få offert. Läs mer om ytterdörrar på denna hemsida: teamguardab.se