Om oss

Vi är ett gäng som kommer från helt olika yrken, som befinner oss i olika åldrar och som har olika bakgrunder. Det tycker vi är vår stora fördel då vi genom detta kan skapa en dynamisk och intressant sida där vi kan skriva om exakt det som vi själva är intresserade av.

Vi vill skriva om större saker som rör hela vårt samhälle och samtidigt också grotta ner oss på detaljnivå i vissa frågor. Exempel: hur påverkar stressen oss i vardagen och vad kan du göra för att hantera stress i din vardag. Kan du justera saker i din vardag och i yrket för att få mer harmoni i livet? Vi ska, baserat på egna erfarenheter, visa nycklar till detta.

Detaljnivå å sin sida kan handla om hur du målar en vägg på bästa sätt eller om hur du ska gå tillväga för att städa ditt hem från grunden. Vi älskar att riktigt grotta ner oss i olika ämnen. Här kommer våra tips att ges i form av guider, allmänna tankar och i form av faktaspäckade texter där högt och lågt kommer att blandas.

Vi ska även försöka reda ut vardagen och familjelivet. Hur blir man en bättre förälder, hur kan man få ihop livspusslet – och vilka bitar kan göra det bättre? Vi ska försöka skapa en sida som är för alla. Välkommen!