Kategorier
Bil

Bilhandlare i Kungälv med bra priser

Alla vill väl ha sin nya bil till ett bra pris. Möjligheten är större ju äldre bilen är. Att kontakta en bilhandlare i Kungälv kan faktiskt göra skillnad.

Niklas var ute efter en bil som var bra men som inte kostade en förmögenhet. Den skulle bli en gåva till sonen när denne fyllt arton och fått sitt körkort. Många vänner hade tyckt att det var lite att ta i att köpa en bil men Niklas visste själv vad det betydde att som ung få en egen kärra

I en annons hade han hittat en bilhandlare som verkade lovande. Denna firma låg dessutom inte långt ifrån deras hem i Kungälv så det passade perfekt. Att ha bilen hemma skulle förstöra överraskningen. Kunde de hämta bilen tillsammans hade det varit den ultimata överraskningen, det var han helt säker på.

Bilhandlare med många valmöjligheter

Niklas och hans fru Eva hade tillsamman bestämt sig för att byta in den ena bilen då de flyttat till stan och inte behövde två. Därför så passade han på att få den värderad hos bilhandlaren Autolane i Kungälv. Trots att den rullat många mil fick han ett bra erbjudande på den.

Tillsammans med bilhandlaren kikade han på de begagnade bilarna och hittade en som dessutom var sonens favoritmärke och favoritfärg. Efter att ha diskuterat en stund kom de fram till en bra deal då han skulle byta in deras gamla bil och få betala lite emellan. Sonen skulle bli galen av lycka. Just nu var det Niklas som ville att tiden skulle gå fort så de fick ge sonen hans nya leksak.