Kategorier
Artiklar

Flyttstädning Stockholm – vanliga frågor

Funderar du över vad en flyttstädning i Stockholm egentligen innebär? Du är långt ifrån ensam. Ser man till en flytt så är det få moment som kommer med samma typer av missförstånd som en flyttstädning. 

Vi ska här nedan, genom att svara på några vanliga frågor, försöka ge dig lite mer kunskap om vad som gäller – samt ge några tips och råd om en flyttstädning i Stockholm i övrigt. Enligt följande: 

Måste jag genomföra en flyttstädning? 

Ja, om du inte avtalat om annat med den nya ägaren. Det kan handla om att du kanske flyttar ut tidigare – eller om att du exempelvis lämnar kvar möbler, utrustning eller verktyg som denne vill ha. Oavsett vilket så är det viktigt att detta också framgår i avtalet. Om ni inte hittar en lösning så åligger det dig att genomföra en flyttstädning i Stockholm. 

Varför måste jag städa min gamla bostad? 

Det enkla svaret är att du utgår från dig själv. Hur vill du ha det i samband med din flytt? En flyttstädning i Stockholm gör att du enkelt kan börja installera dig i den nya bostaden utan att först börja städa. Din flyttstädning blir en länk i en större kedja där man underlättar för varandra. Du vill inte komma till en bostad som är alldeles ingrodd i smuts – och det vill heller ingen annan göra. 

Kan jag ta hjälp med flyttstädning i Stockholm? 

Givetvis – och det är definitivt en lösning med många fördelar. En professionell flyttstädning ger dig en garanti på ett godkännande och en smidigt process gentemot de nya ägarna. Dessutom är det också en tjänst där du kan använda ditt Rut-avdrag och dra av halva kostnaden för arbetet. Beloppet dras redan på fakturan och du behöver inte göra mer än att säga att du vill använda Rut – resten sköter städföretaget.